Reglament

REGLAMENT DE LA CURSA
-  Els participants han d'haver realitzat correctament tots els passos i requisits de la inscripció.
-  La inscripció no confirma la plaça sense el justificant de pagament de la mateixa, tant si es realitza la inscripció a través d'internet o presencialment.
-  La cursa té un límit de participació. Per això, l'organització es reserva el dret de tancar inscripcions en el cas que s'arribi al nombre màxim d'inscrits.
-  En la modalitat A, les classificacions seguiran els barems de 1er, 2n i 3r classificat absolut/a en la categoria masculina i categoria femenina. També hi haurà la categoria M50 tant masculí com femení.  No hi haurà distinció entre federats i no federats. I en la modalitat B no hi haurà classificació.
-        Tots els participants hauran d'anar identificats portant el dorsal en un lloc ben visible i que es pugui identificar amb claredat en els diferents controls posats per l'organització. En el cas de la modalitat A, els xips aniran inclosos al dorsal.
-        Els dorsals amb xip i els dorsals sense xip es podran recollir el dia abans al CENTRE BAUHAUS GIRONA (De 10:00h a 19:00h), o bé el mateix dia de la cursa de 7:30h a 8:30h a la Pl. dels Jurats (annexa al punt de sortida de la cursa).  
-        Hi haurà un únic recorregut marcat per a tots els participants amb diferents punts de control que s'hauran de passar per poder optar a la classificació general.
-        El recorregut estarà marcat amb cinta i guix depenent del terreny pel qual passi la cursa.
-        En el punt intermedi de la cursa hi haurà un avituallament líquid (aigua) per a tots els corredors/es, també hi haurà una cinta de punt de control i temps per els participants de la modalitat A (amb xip), que serà de pas obligatori per entrar dins la classificació.
-        A l'arribada hi haurà esmorzar per a tots els participants i avituallament líquid i sòlid.
-        La prova passa per un entorn natural, és per això que serà motiu d'exclusió el fet de llançar deixalles al terra.
-        El control de temps d'arribada, situat al primer graó del Santuari, es tancarà a les 11h per als inscrits en la Modalitat A i a les 12:00h per als inscrits a la Modalitat B. Posteriorment sortiran les classificacions de la Modalitat A. 
-        Durant el recorregut els corredors/es hauran de creuar la carretera en vàries ocasions. Serà responsabilitat dels participants extremar les precaucions abans de creuar la calçada.
-        Per qüestions de seguretat no està permesa la participació amb gossos a la cursa.
-        L'organització no suspendrà la cursa en cas de condicions meteorològiques adverses, a menys que consideri que aquestes poden posar en perill la integritat física dels participants.
-        En compliment del que disposa la Llei Orgànica de Protecció de Dades 15/1999, el GEIEG us informa que les vostres dades personals seran tractades i incorporades als nostres sistemes informàtics, i als arxius documentals dels quals és titular aquesta entitat, amb la finalitat única de gestionar la cursa.
-        L'organització podrà utilitzar les imatges de la cursa per motius d'interès propi.
-        L'organització es reserva el dret de modificar el present reglament si així ho troba oportú.
-        Un cop acabada la cursa no caldrà que es retornin ni dorsals ni xips.

SERVEIS DE LA CURSA
  • Obsequi-record de la cursa per a tots els participants.
  • Medalla Commemorativa.
  • Esmorzar i avituallament líquid i sòlid a l'arribada.
  • Servei de transport per retornar del Santuari dels Àngels fins a Girona (zona la Copa). Aquests sortiran a partir de les 12h.
  • Servei de guarda-roba ( L'organització posarà una furgoneta per traslladar les pertinences dels corredors des del punt de sortida fins al santuari).
  • Premis per els primers classificats de cada categoria.
  • Servei de dutxes (Tots aquells corredors que ho desitgin es podran dutxar al Complex Esportiu GEiEG Palau Sacosta (C/ Església Sant Miquel, 18 – GIRONA) fins les 2 de la tarda.   
  • A 2/4 d'1 del migdia tindrà lloc la tradicional Missa al mateix Santuari amb l'actuació de la coral del GEiEG.